Снимка: Нова тв

Еротичен модел си търси бизнесмен - тази редовна картинка от последните години у нас се затвърди и в Big Brother. Силвия, която се изтъкна във визитката си, че е печелила конкурси за красота от масов тип, вече не крие симпатиите си към Цецо. Девойката открито го ухажва, умилква се около него, а мачото се прави на недостъпен.

Неговото верую: "Виж като те мачкам как ме обичаш" не среща много подкрепа сред жените-зрителки на предаването, но пък все още не е отказало еротичният модел в намерението да помачка чаршафите с Цветелин.

В социалните мрежи ги определят като неочаквано добра комбинация и добавят доста пиперливи и нецензурни епитети към двойката.

Според бизнесмена ако започне да се държи добре с нея, тя ще престане да го харесва. Пред приближените си Цецо призна, че Силвия изобщо не е негов тип – нито като визия, нито като поведение.

Неговата първа дружка - футболистът Богданов, пък да не остане по-назад му се привидя, че го сваля Анита и с видимо задоволство коментира темата.

Цветелин, Богданов и Кирил, които се обявиха за лидери в къщата започнаха да срещат отпор от дамите. Зараждат се открити конфликти, а Никита вече застана срещу Цецо. Кирил пък я обвини, че "давала наклон" кой какво да мисли.

Интригите се задълбочиха след поредната мисия, в която дамите разбраха какво се говори зад гърба им от триумвирата.

Анита се обиди от репликите на Богданов и го определи като "декоративно петле", което се грижи за егото си и се храни от вниманието на околните към себе си. Футболистът си навлече гнева на останалите и с пренебрежителното си отношение към Ирена заради произхода си. Самата тя заяви в изповедалнята, че никога не се е срамувала, че е циганка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase